Новини

Стартували зйомки серіалу «Я заберу твою сім’ю»

17 Вересня 2021
{{ item.title }}

Знімальна група «Кінокомпанії «Київтелефільм» почала роботу над 16-серійною мелодрамою «Я заберу твою сім’ю».

Режисером-постановником серіалу виступив Сергій Щербин. Операторський цех очолив Антон Вербин. Художник-постановник картини – Олександр Уколов.

Історія за авторством Яни Романенко розповідає про життя молодої жінки Олени і її сім’ї.

Головна героїня, роль якої виконає відома актриса Анна Міклош, цілком присвячує себе рідним, закриваючи очі на витівки чоловіка і власної матері. Проте в якийсь момент це грає з нею злий жарт – вона розуміє, що родина абсолютно не цінує її турботу, і почуває себе украй спустошеною.

Масла у вогонь додає молодша сестра героїні, що звільнилася із в’язниці, – Рита. З дитинства розпещена, непристосована до життя і вертка – вона вирішує остаточно «отруїти» життя Олені, всіляко налаштовуючи проти неї дітей. Це обертається черговою трагедією і настільки погіршує взаємовідносини в сім’ї, що жінка вирішує покінчити з собою.

Але від непоправного вчинку її рятує незнайомець на ім’я Михайло, що опинився недалеко від неї на нещасливому мосту. Зберігши Олені життя, він пропонує їй укласти з ним угоду і у вигляді нової співробітниці влаштуватися в офіс його давнього ворога і конкурента по бізнесу, щоб роздобути для нього важливу комерційну інформацію.

Розуміючи, що їй вже нічого втрачати, головна героїня погоджується з усіма висунутими умовами і включається в «гру». Проте вже незабаром опиняється між двох вогнів і навіть не здогадується, чим обернеться для неї це «шпигування».

Ключові ролі в картині також виконають такі відомі артисти, як Олександр Нікітін, Ігор Рубашкін, Євгенія Осіпова, Олексій Зубков, Олександра Каштанова, Наталія Васько, Андрій Нестеренко, Анна Сердюк, Дарина Хвостенко та ін.

Виробництвом серіалу «Кінокомпанія «Київтелефільм» займається на замовлення телеканалу «Україна». Зйомки проходитимуть в Києві і Київській області і продовжаться до листопада поточного року включно.

***

Нагадаємо, напередодні також стартували зйомки 16-серійної гостросюжетної мелодрами «Подолання». Головні ролі в картині виконають Олена Коломіна, Олександр Константинов, Кирило Кузнєцов, Олександр Наумов, Юрій Осіпов, Олена Яковлєва та ін.

______________________________

«Я заберу твою сім’ю»

***

16 серій

Мелодрама

2021г.

***

Автор сценарію: Яна Романенко

Режисер-постановник: Сергій Щербин

Оператор-постановник: Антон Вербин

Художник-постановник: Олександр Уколов

Художник з костюмів: Тетяна Зубарєва

Художник з гриму: Ірина Бойцова

Директор знімальної групи: Артем Суліга

Виконавчий продюсер: Павло Карван

Продюсери ТРК «Україна»: Ірина Черняк, Вікторія Корогод

Генеральний продюсер: Валентин Опалєв

 

Читайте також