НовиниТоп новина

Стартували зйомки гостросюжетного серіалу «Провінціал»

16 Квітня 2021
{{ item.title }}

Знімальна група «Кінокомпанії «Київтелефільм» розпочала роботу над 24-серійним вертикальним кримінальним мелодраматичним серіалом «Провінціал».

Як зазначає другий режисер проєкту Валентина Севостьянова, це захоплююча кіноісторія про боротьбу зі злочинним світом, автором сценарію якої виступив Георгій Конн. Картина буде насичена трюковими сценами зі зброєю, гонитвами і бійками. І, звичайно ж, не омине стороною романтичну лінію.

У центрі сюжету серіалу опиняється молодий провінційний дільничний – капітан поліції Микола Семашко, роль якого виконає відомий актор театру і кіно Олексій Морозов. Головний герой розкриває подробиці резонансного злочину, завдяки чому отримує підвищення і переводиться на службу в місто. На новому місці принциповому співробітнику правоохоронних органів доведеться протистояти не тільки кримінальному світу, але і недбайливим колегам. А також – поборотися за особисте щастя.

Ключові ролі в серіалі також виконають такі популярні актори, як Олександр Пашков, Оскар Кучера, Дмитро Шевченко, Олександр Наумов, Микола Боклан, Сергій Деньга, Юлія Юрченко, Влада Веревко, Анатоль Фон-Філандра, Олег Стальчук та ін.

 

Режисером-постановником гостросюжетної картини виступає Сергій Щербин. А операторський цех очолив Антон Вербин.

«Дорогі колеги, ми з вами вже вкотре вирушаємо в пригоду під назвою «Кіно». Я нагадаю наші принципи. Кожен проєкт – це іспит. Не тільки перед глядачами, але, перш за все, і перед самими собою. Якщо щось не вийшло – значить, не дуже й хотілося. І пам’ятаємо, що кіно створюється в любові. Всім бажаю здоров’я і сил. І, звичайно ж, хороших зйомок!», – зазначив режисер-постановник, звертаючись до знімальної групи перед традиційним розбиттям кінотарілки.

За словами другого режисера Валентини Севостьянової, знімальний період серіалу триватиме до серпня поточного року включно.

Зйомки проходитимуть в Києві та Київській області.

***

Нагадаємо, «Київтелефільм» зараз також працює над зйомками 16-серійної мелодрами «Крок назустріч». Головні ролі в серіалі виконають такі відомі артисти, як Олена Вєліканова, Олексій Зубков, Юлія Такшина, Олександр Тютін, Михайло Хімічов, Наталія Батрак, Роман Полянський, Аліна Гросу та ін.

Всі подробиці про проект читайте в матеріалі: «Крок назустріч»: Як проходять зйомки серіалу», а також в інтерв’ю з режисером-постановником картини Олександром Ітигіловим.

____________________

«Провінціал»

***

24 серії

Кримінальна мелодрама

2021 р.

***

Автор сценарію: Георгій Конн

Режисер-постановник: Сергій Щербин

Оператор-постановник: Антон Вербин

Художник-постановник: Олександр Уколов

Художник по костюмах: Тетяна Зубарєва

Художник по гриму: Ірина Бойцова

Директор знімальної групи: Артем Суліга

Виконавчий продюсер: Павло Карван

Генеральний продюсер: Валентин Опалєв

 

Читайте також